CHP'li İrfan Önal Bayraklı İçin Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi'nde CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Sn. İrfan Önal'ın seçim ofisi açıldı. Açılışta konuşan Önal "Kalben inanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi güzel İzmir'in güzel Bayraklı'sında oy rekoru kıracak. Hem Bayraklı'mızın hem de partimiz olarak 30 ilçemizde iktidarı göğüsleyeceğiz. Ve burada yapacağımız hizmetlerle ilk seçimde de iktidar olacağız" dedi.

"BELEDİYE VE MECLİS YAN YANA"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi adayı Erkan Arslan ile birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gittikleri yerlerde Bayraklı halkı tarafından ilgi ile karşılanıyorlar. CHP Bayraklı Mecis Üyesi adayı Erkan Arslan gençler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı gençlere seslenen Arslan "Refik Şevket'in gençleri benim de sizin yaşlarınızdayken hayalini kurduğum o güzel top sahasını İYİLİK İYİDİR derneği olarak sizlere en kısa zamanda yapıp armağan edeceğim" dedi. Gençler tarafından sevilen ve saygı duyulan Sn. Arslan'a Bayraklı Refik Şevket İnce mahallesindeki seçim ofisi açılışında yoğun ilgi gösterildi. 


"SEÇİM OFİSLERİ HIZLA AÇILIYOR"

Seçim ofislerinin açılışlarının coşkuyla devam ettiği Bayraklı'da son olarak Refik Şevket İnce Mahallesi'nde seçim ofisi açıldı Tüm Coşkusuyla halka seslenen Önal "Değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailem, hizmet yarışı noktasında çıkmış olduğumuz bu yolda kentsel dönüşüm birinci önceliğimiz olacaktır. Hiçbir kimseyi diğerinden ötekileştirmeyeceğiz, bu kentin kamu rantını yine kamuya harcayacağız. Bizler diğerlerinden farklı olarak üç beş müteahhiti zenginleştirmek üzere hiçbir iş yapmayacağız. Osmangazi'de gördüğümüz düzenli mahalle manzarasını 24 mahallede yakalama umuduyla bizler bu coşkuyla rekor kıracağız ben buna inanıyorum" dedi.

seçim bayraklı belediye irfan önal aday yerel seçim meclis izmir meclisi